суботу, 7 березня 2009 р.

Щоденник шкільного кохання

На мою думку, така історія так чи інакше трапляється в житті багатьох людей. Цитую щоденник, нажаль, невідомого автора. Перекладати не стану, нехай залишиться в оригіналі... Як є.
Коли я сидів там,в класі англійської мови, я дивився на дівчину, яка сиділа попереду. Вона була для мене так званим найкращим другом.

Я довго дивився на неї, на її шовкове волосся, і так хотів, щоб вона була моєю. Але вона не помічала мого кохання, і я знав це. Після уроку, вона підійшла до мене і попросила конспекти лекцій, що пропустила коли її не було. Я відав їх їй. Вона сказала "дякую" , і поцілувала мене у щічку. Я хотів їй сказати,що хочу, щоб вона знала, що я не хочу бути просто друзями. Я кохаю її, але так соромлюся, навіть не знаю чому.



10 клас


Телефоний дзвінок. Дзвонить - вона. Вона у сльозах, між схлипуванням я чую, що її кохання розбило їй серце. Вона просить прийти, тому що не хоче залишатися одна, і я прийшов. Коли я сидів на дивані біля неї, я дивився у її красиві очі, бажаючи, щоб вона була моєю. Після двох годин перегляду фільму і трьох пачок чипсів, вона вирішила лягти спати. Вона погледіла на мене, сказала "дякую", поцілувала мене у щічку. Я хотів сказати,що хочу, щоб вона знала, що я не хочу бути просто друзями.

Я кохаю її, але так соромлюся, і я не знаю чому.

11 клас


За день до шкільного балу вона підійшла до мого шкафчика. Мій хлопець захворів - сказала вона, - і він не виздоровіє до завтрашнього дня. В мене в той час не було дівчини, до того ж ми у 7 класі пообіцяли, що завжди будемо помагати один одному. Тому ми пішли на бал, як найкращі друзі. Тієї ночі, після закінчення свята, я стояв перед нею біля її дому. Я дивився, як вона посміхається і дивиться на мене своїми діамантовими очима. Я хотів, щоб вона була моєю. Але вона не помічала цього, і я знав це. Потім вона сказала - я прекрасно провела час з тобою, спасибі!, і поцілувала мене у щічку. Я хотів їй сказати, що я хочу, щоб вона знала, що я не хочу бути просто друзями. Я люблю її, але так соромлюся, і не знаю чому.

Випускний день


Пройшов день, потім тиждень, місяць. Не встиг я, і моргнути як вже був випускний. Я дивився, як красиве тіло, на подобі ангела, летить до сцени за дипломом. Я так хотів, щоб вона була моєю. Але вона не помічала мого кохання, і я знав це. До того як всі розійшлися по домам, вона підійшла до мене в своєму казковому білому платті, і капелюшку, і заплакала, коли я обійняв її. Потім вона опустила голову мені на плече, сказавши - ти мій найкращий друг, спасибі тобі!, і поцілувала мене у щічку. Я хотів їй сказати, щоб вона знала, що я не хочу щоб ми були просто друзями. Я кохаю її, але так соромлюся, і я не знаю чому.

За декілька років


Зараз я сижу на церковній лавці. Та сама дівчина виходить заміж. Я тільки що побачив, як вона сказала "Так" і ввійшла в нове життя разом з іншою людиною. Я хотів, щоб вона була моєю. Але вона не помічала цього, і я знав це. Але перед тим, як поїхати,вона підійшла до мене, сказавши - Ти прийшов!!! Дякую!, і поцілувала мене у щічку. Я хотів їй сказати, що хочу, щоб вона знала, що я не хочу бути просто друзями. Я кохаю її, але так соромлюся, і я не знаю чому.

Похорони


Роки пролетіли. Я залишався самотнім. Я дивився вниз на труну, в ньому лежала дівчина, яка завжди була моїм другом. Вони читали щоденник, який вона вела всі роки свого шкільного життя.

От що там було написано:

Я дивилася на нього, бажаючи, щоб він став моїм, але він не помічає мого кохання, і я знаю це. Я хотіла сказати йому, щоб він знав, що я не хочу бути просто друзями. Я кохаю його, але так соромлюся, і я не знаю чому.
Я б так хотіла, щоб він сказав мені, що кохає мене!!!

Для їхнього щастя треба було одному із них сказати лише три слова...

Є над чим задуматись!

7 коментарів:

Аббат_Кальне сказав...

Блин... романтично, однако... )))

Kichrum сказав...

И грустно...

Даринко сказав...

вау..як романтично...от що може значити в житті "крок в декілька слів"...

Василь сказав...

Дуже сумна історія. На сумні думки наводить...

Лжец сказав...

Це звісно художній твір, але написаний на підставі реального життя. Дитяче кохання чомусь не вважається серйозним почуттям. Але я з цим не згоден. І автор цього щоденники також. Дуже реалістичне описання. Хто з нас не відчував колись такого?

Павел сказав...

Почитать было очень интересно. И романтично и грустно, как и писали, но интересно. Спасибо автору!

maxwmz сказав...

Просто потрясающе - прямо слёзы на глаза навернулись...

Тема очень близка. Но в жизни редко бывает именно так - гораздо чаще имеет место односторонняя любовь...

Хотелось бы всем парням пожелать - минуй вас пуще всех печалей женская "дружба"!